top of page

Met wat voor hulpvraag komen mensen bij jou?

De hulpvraag loopt sterk uiteen in mijn praktijk. Bijvoorbeeld een eetstoornis, darmklachten, long covid of spierspanningen. Maar ook angst en paniek, zelfvertrouwen, gevoel van tekort, bewijsdrang etc. Eigenlijk is het voor iedereen die ergens tegenaan loopt wat in de weg zit om liefdevol en vrij te kunnen leven.

Hoe ziet een sessie eruit?

Een sessie duurt om en nabij 2 uur en bestaat uit een voorgesprek en een tafelbehandeling. In het voorgesprek bespreken we alle relevante informatie die samenhangen met jouw klachten. De tafelbehandeling bestaat uit een combinatie van Reiki, Bewustzijns oefeningen, Trauma Release reizen en Energetische massage. Iedere sessie gaan we meer de diepte in om bij de wortel te komen van de kwaal en het verleden te verwerken.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Over het algemeen treedt er een significante verbetering op na 4 sessies. Soms zijn er meer sessies benodigd of gewenst om de nieuwe inzichten te integreren in je dagelijkse leven.

 

Wat is het doel van de behandeling?

Het doel van de behandeling is dat jij weer op je eigen benen kunt staan. Ik ga je helpen om je te laten inzien wat er gebeurt en wat er voor nodig is om het te veranderen.

Kan ik dit naast mijn reguliere therapie doen?

Het heeft niet de voorkeur om het HEAL traject naast je reguliere therapie te doen omdat het tot verwarring kan leiden, bijvoorbeeld bij verschillende zienswijzen. Bovendien kun je het effect beter zien wanneer je slechts één therapie tegelijkertijd doet. Als dit niet mogelijk is voor jou, dan bespreek ik graag met je de mogelijkheden bij een kennismakingsgesprek.

Wat onderscheidt jou van anderen?

Mijn enthousiasme en mijn bereidheid om jou zo goed mogelijk te helpen om je door je proces heen te laten bewegen. Zowel in de sessie als tussen de sessies in. 

Heb je een andere vraag?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page