top of page
photo_2022-11-21_14-43-06.jpg

Relevante opleidingen

In 2021 heb ik de Holistische Voedingscoach opleiding afgerond en vanaf dat moment ben ik begonnen om mensen te coachen met voeding een leefstijl. Na een tijdje viel het mij op dat veranderingen in voeding/leefstijl niet volhoudbaar zijn als de onderliggende patronen en emoties onveranderd blijven. Ik wil graag mensen verder helpen voor de lange tijd en de wortel van het probleem aanpakken.
En zo verschoof mijn aandacht naar Reiki, Massage, Chinese Geneeskunde, Bewustzijnsoefeningen en Trauma Release. Door meer de diepte in te gaan en mensen mee te nemen door hun verleden merk ik hoe mensen stap voor stap bewust worden van hun eigen verhaal. Ze begrijpen wat er is gebeurd en kunnen zichzelf en anderen vergeven. Ze ervaren meer liefde en zachtheid en gaan automatisch veel beter voor zichzelf zorgen.


 

2020 Eenvoudig Gezond bij Anna Kruyswijk van der Heijden;
2021 Holistisch Voedingscoach bij Anna Kruyswijk van der Heijden;
2021 Reiki 1 bij Toña Wong Chung;
2022 Reiki 2 bij Toña Wong Chung;
2022 Energetische Massage 1&2 bij Liona Dalia & Toña Wong Chung
2023 Oosterse Elementenleer bij Toña Wong Chung
2023 Energetische Therapeuten Opleiding bij Toña Wong Chung
2024 Lua Lomi Massage bij Amira Segal en Karin van Herwijnen

Enthousiasme is mijn Wegwijzer..

 

Eind 2012 rondde ik mijn opleiding Bouwkunde af en vervolgens wilde ik iets doen waar ik enthousiast van werd.

Iets waar ik blij van zou worden. Waar ik mijn bed voor wilde uitkomen. Iets dat van betekenis was voor de maatschappij.

Ik begon te werken bij een energie coöperatie, een burgerbeweging die duurzame energie promootte. Twee jaar later ging ik voldaan op wereldreis. Bij thuiskomst verhuisde ik naar de andere kant van het land en begon ik mee te bouwen met woningen van strobalen en leem en volgde ik een permacultuur opleiding.

Ik zocht steeds iets waar ik energie van kreeg. Zodat het weer begon te stromen. Iets dat mij voldoening gaf en waarvan ik voelde dat ik op het goede pad zat.

In 2019 verhuisde ik naar Portugal naar een braakliggend stuk land. Ik droomde om ervan om mijn eigen wereld te creëren en alles wat ik geleerd had bij elkaar te brengen.

Ik plantte een voedselbos, bouwde een huis van hout en leem (zie foto homepagina) en werkte als sociaal werker met tieners. En.. ik kwam in aanraking met de holistische gezondheid.

Ik startte in 2020 een opleiding bij Healing Space als holistisch voedingscoach en sindsdien ben ik er kind aan huis. Reiki, Energetische Massage, Voeding, Chinese Geneeskunde, ik zit helemaal op mijn plek.

Afgelopen jaar, na 4 jaar in Portugal te hebben gewoond, kwam ik tijdelijk terug naar Nederland om een nieuwe stap te zetten naar een volwaardig holistisch energetisch therapeut.

 

Het leven verraste mij en ik ontmoette in Nederland de liefde van mijn leven met wie ik mij verloofde. 

Op een dag droom ik ervan weer terug te verhuizen naar Portugal om jullie in alle liefde te ontvangen op een prachtig stukje land vlakbij de Atlantische oceaan waar we therapie, cursussen en workshops gaan aanbieden.

Voorlopig ben ik in Amsterdam waar ik je heel graag verder help in jouw proces. Voel je welkom bij mij. Kijk bij mijn aanbod of stuur mij een bericht voor meer informatie.

Hartegroet,

Gerke

PS Whenever you feel ready..

PS Meld je aan voor mijn mailing om je te inspireren en nieuwe inzichten te ontvangen (te vinden onderaan op de homepagina).

bottom of page