Als kind ervaarde ik de buitenwereld anders dan mijn gevoelswereld. Ik miste een diepe verbinding. Toen ik oud genoeg was reisde ik mijn gevoel achterna. En na een lange weg vond ik wat ik zocht.

photo_2022-06-28_09-02-03 (2).jpg

Over mij

Het leven heeft me op laten groeien in Friesland. Ik heb Bouwkunde gestudeerd in Groningen maar was voornamelijk bezig met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik heb altijd een intrinsieke drive gehad om van de wereld een mooiere plek te maken. Zo werd ik enthousiast over ecologisch bouwen, duurzame energie & permacultuur. Eind 2019 verhuisde ik naar Portugal om alles samen te brengen wat ik tot dan toe had geleerd. Ik kocht een stuk land en ging aan de slag met een voedselbos en de bouw van mijn eigen huis van hout en leem (te volgen via social media).

 

Daarnaast begon ik te werken in de jeugdzorg op een project in Portugal. Het was nieuw maar het voelde gelijk natuurlijk. In 2020 startte ik met de opleiding 'Holistische Voedingscoach'. Ik merkte dat de coaching- en mentorrol mij gemakkelijk afgaat en dat ik het prachtig vind om mensen te helpen om mentale/emotionele blokkades weg te nemen. Blokkades die ons ervan weerhouden ons hart te volgen.

Over jou

Wil jij flow ervaren? De dingen doen waar je oprecht blij van wordt. Waar je voor uit bed springt. Misschien lukt het even niet om voor jezelf te zorgen. Of om je gezondheid naar een hoger plan te tillen. Misschien zit je vast en weet je niet wat de volgende stap is. Of heb je patronen die alsmaar terugkomen en die hinderend zijn voor je relaties en voor je geluk. Het is allemaal menselijk. En vaak zijn ze gemakkelijk te herleiden naar een stukje onopgelost verleden. 

Mijn passie bestaat eruit om met jou aan deze stukjes te werken. Om jou te helpen bij het inzien waarom gebeurt wat er gebeurt. En waarom je acteert zoals je acteert. Hoe je de relatie met jezelf kunt versterken en weer verbinding hebt met jezelf en je omgeving. Ben jij klaar voor positieve veranderingen in je leven? Wil jij je blokkades opruimen zodat je weer voluit kan leven?

Meld je dan aan voor mijn Rooted coaching traject. 

 

 

Of meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief met daarin nieuws, activiteiten en blogs.