top of page
Zoeken

De stilte opzoeken in het dagelijkse leven
We gaan mediteren en observeren onze gedachten. Als wolken komen ze voorbij. Mentaal weten we dat ze weer verdwijnen en toch houden we ze even vast. We maken er contact mee en verliezen ons vervolgens weer een tijdje in een opvolging van zorgen, twijfels en plannen.


We zijn niet meer bekend met stilte en overgave. Het vertrouwen dat alles op zijn plek valt. Ons holistische systeem delen we op in losse stukjes waaraan we allemaal afzonderlijk gaan werken om gezond en gelukkig te worden. Vervolgens gaan we ze analyseren om te checken waar we staan op dat moment in het leven.


Wanneer je meer wilt loskomen van je gedachten dan zul je automatisch een groter vertrouwen dienen te ontwikkelen in de bron waar we vandaan komen. Het energieveld waarmee we allemaal verbonden zijn. Maak in je dagelijkse leven ruimte en tijd voor de stilte en voor nietsheid. Check even in bij de hogere intelligentie. Het onbekende. Het grote potentieel. Nodig het uit en verwelkom het. Gun jezelf lege plekken in je agenda en een wandeling zonder weet te hebben waar je naartoe gaat.
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page