top of page

Law of ResonanceJe gaat op vakantie en komt terecht in een waar paradijs. Je bevindt je op een idyllisch strand en je verblijft in een ecolodge tussen de palmbomen. De hele dag kun je onbeperkt vers eten, duikjes nemen in de oceaan en achteroverleunen.


Je wint de oudejaarsjackpot. Er wordt 30 miljoen bijgeschreven op je rekening. Van het ene op het andere moment ben je schathemeltjerijk. Je bent financieel onafhankelijk. Geen zorgen meer over geld. Je kunt alles doen waar je van hebt gedroomd.


Je doet mee aan een begeleide Ayahuasca ceremonie. Je voelt je veilig en drinkt van de thee. Je wordt weggevoerd en meegenomen naar een stuk verleden. Iets dat op je hart ligt waarvan je nu de andere kant ziet. Daarnaast neemt het je ziel mee op reis en laat je zien waarvoor je hier op de wereld bent gekomen.


Bovengenoemde voorbeelden zijn allemaal vluchtige glimpen van een andere realiteit. Je raakt het even aan. En je voelt dat het echt is. Het gebeurt immers, jij bevindt je op dat moment in een andere dimensie.


Toch stappen we na onze vakantie weer in ons alledaagse leven alsof er niks is veranderd. Veel loterijwinnaars verliezen hun Dagobert Duck kapitaal binnen een paar jaar. En ook de wijsheid van plantmedicijnen verdwijnt al snel naar de achtergrond.


Je uiterlijke omgeving is een weerspiegeling van je innerlijke omgeving. Je kunt ze niet los van elkaar zien. Ze zijn nauw met elkaar verbonden. Alles wat we aantrekken is afgestemd op onze innerlijke staat. Het resoneert op onze eigen energie-frequentie.


Om in een andere uiterlijke omgeving te blijven dienen we naar binnen te gaan. Dienen we onszelf te bevrijden. Welke ideeën en overtuigingen belemmeren ons? Welk stuk verleden zit nog in de weg? Wat zijn de blokkades die ons weghouden van groei en evolutie?

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page