top of page
Zoeken

7x Gerkeland versus Klassieke therapie1. Gelijkwaardigheid

Ik leer je om op jezelf te steunen en hoe je zo snel mogelijk weer op eigen benen kunt staan vanuit medemenselijkheid. Van mens tot mens. Je bent geen cliënt of patiënt voor mij. Je bent gewoon wie je bent en ik ga je helpen door het delen van ervaringen en kennis uit mijn eigen leven op basis van gelijkwaardigheid.


2. Holistisch

Het hele plaatje is belangrijk om een goed beeld van jou te krijgen en te kunnen zien hoe klachten, patronen of emoties zijn ontstaan en met elkaar verbonden zijn. Ik werk niet vanuit één bepaalde techniek of invalshoek maar houd het open om te zien wat voor jou het beste werkt.


3. Wortel

Symptomen zijn voor mij slechts richtingaanwijzers. Ze wijzen naar de diepere oorzaak van het lijden. Mijn coaching bestaat uit het achterhalen van de wortel van het probleem en vervolgens brengen we daar een nieuw bewustzijn in.


4. Samenwerking

Wanneer jij of ik het idee hebben dat je een verdieping (bijvoorbeeld reïncarnatie therapie, familieopstelling oid) nodig hebt elders dan raad ik je dat van harte aan. De kennis die je daar opdoet kunnen we vervolgens inbrengen in onze holistische puzzel. Ik ben er voor jou.


5. Magic

Ik heb een basistraject van zes weken en ben me bewust dat iedere sessie een totale gamechanger kan zijn. Een aantal nieuwe inzichten kunnen je hele leven veranderen. Dit valt niet te plannen, het kan alleen ontstaan wanneer we er open voor staan. Soms valt het kwartje snel, soms vallen alle kwartjes in één keer.


6. Praktisch en alledaags

Mijn doel is om je handvaten te geven zodat je iedere dag weet aan welke knoppen je kunt draaien om situaties te veranderen. De veilige container ben je zelf. Ik geef je praktische oefeningen en tips hoe je een betere relatie krijgt met jezelf die je gelijk kunt toepassen in je dagelijkse leven. Wanneer je tussen de sessies door vragen hebt dan ben ik bereikbaar via de app.


7. Setting in de natuur

Mocht je behoefte hebben om even afstand te nemen dan nodig ik je van harte uit om langs te komen op mijn land in Portugal. Je wordt ondergedompeld in de natuur en onze gesprekken vinden plaats aan de keukentafel in mijn lemen huis, tussen de kurkeiken of tijdens een strandwandeling.


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page