top of page
Zoeken

Hoe kun je jezelf helen?Stap 1. Verhogen bewustzijn

Je bent niet langer wie je dacht dat je was. Je definieert jezelf niet langer met bepaalde persoonlijkheidskenmerken of karaktertrekken. Niet langer met wat je hebt of met wat je doet. Met ervaringen of situaties die je zijn overkomen. Onder al die uiterlijke dingen ben je een organisme dat leeft in diepe verbinding met de natuur.


Stap 2. Zelfliefde

Je weet dat het leven heel simpel is. Het universum steunt je bij het manifesteren van iedere gedachte die je hebt in jouw leven. De gedachten die jij voedt komen uit. Je wilt alleen het beste voor jezelf. Je wilt een liefdevol leven in verbinding met de uiterlijke omgeving.


Stap 3. Opmerkzaamheid

Je begint op te merken dat bepaalde ziektes herhaaldelijk in je leven terugkomen. Of misschien zijn het bepaalde emoties die opspelen of keuzepatronen die je (onbewust) steeds opnieuw maakt. Het lijkt je te overkomen terwijl ze jou niet dienen. Je wordt je bewust van de herhalingen in je dagelijkse leven.


Stap 4. Wortel vinden

Je kunt de verbanden leggen tussen je ziektes, emoties, patronen en/of routines met je verleden. Je begrijpt dat je lichaam je probeert te vertellen bij welke onopgeloste thema’s uit je aandacht benodigd is. Iedere ziekte, emotie, patroon of routine heeft een wortel in het verleden. Een specifieke gebeurtenis of een set van gebeurtenissen waar het is ontstaan, waarvan jij nu nog steeds de fysieke uitwerking ondervindt.


Stap 5. Bewustzijn inbrengen

Je kunt jezelf helen wanneer je je vernieuwde bewustzijn inbrengt bij het wortelmoment. Het moment terug in de tijd dat je de keuze hebt gemaakt die heeft geleid tot de ziekte, emoties of patronen die je vandaag de dag hebt. Je begrijpt dat het destijds een keuze was op basis van het bewustzijn dat je toen had. Nu kun je het moment herbeleven en ervoor kiezen een andere keuze te maken. Je vergeeft omstanders. Zij hebben slechts gehandeld vanuit hun bewustzijn. Je maakt een nieuwe keuze terug in dat moment op basis van liefde. Die jou bevrijdt van het verleden.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page