top of page
Zoeken

Voor jezelf kiezenVoor jezelf kiezen is een krachtige manier om je helingsproces volledig aan te gaan. Je accepteert wie je bent. Je synchroniseert met je diepste zelf.


We laten ons veel te vaak afleiden, we gaan onbewust akkoord met clichés of maken compromissen met anderen die ons niet verder helpen. Compromissen lijken ons een stap vooruit te helpen maar stiekem doen we twee stappen achteruit. Want we hebben deels wat we wilden hebben, maar zonder de voldoening waar we naar verlangden.


Wanneer je voor jezelf kiest, kies je voor je eigen energie. Die jou vrijheid geeft. Die jouw essentie weerspiegelt en je van binnen voedt. Dat kan gaan over de manier van wonen, werken of relaties met anderen. Maar het kan ook gaan over iets simpels als de keuze voor een auto, een voordeur of schoenen.


Ik rijd al bijna drie jaar in mijn Renault 4 en iedere keer als ik mijn auto zie dan krijg ik een grote lach op mijn gezicht. Ik houd ervan om erin te rijden en mensen in mee te nemen. De auto heeft dezelfde frequentie als mij. Of de voordeur van mijn nieuwe huis. Iedere keer als ik thuiskom zie ik deze magische poort en ben ik dankbaar voor mijn thuis.


Voor jezelf kiezen is kiezen voor je eigen pad. Kies voor de manier van leven die met jou resoneert. Je spullen zijn je frequentiehouders. Wees creatief en zorg dat je compromissen kunt omzetten in win-win situaties voor elkaar zodat je beide gevoed wordt met levensenergie.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page